BBQ-feesten en meer

Van receptie tot BBQ-feest

Organiseer je een trouwfeest, communie, receptie, teambuilding of jubileum? Dan kun je rekenen op Slagerij De Laet voor vers bereide aperitiefhapjes, een klassiek of avontuurlijk BBQ-feest en nog veel meer.

 

Meer weten? Ontdek hieronder onze verschillende formules. Let wel op: wij zorgen enkel voor het eten. Je kan bij ons dus niet terecht voor drank en decor. Vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW.

Formule: De Vurige Barbeque

Wil jij graag een BBQ-feest organiseren? Wij zorgen met plezier voor heerlijk verse stukjes vlees én een perfecte bereiding. Want een barbecue is meer dan gewoon vlees op een rooster leggen.

 

Maar we zorgen niet alleen voor vlees uit eigen atelier: we voorzien ook een rijkelijk buffet met groenten, salades, pasta’s, sausjes en brood. En als je dit wil zorgen we ook voor borden en bestek aan €2 per persoon. Zo kunnen de gasten op je BBQ-feest zonder zorgen lekker genieten.

Ontdek onze 3 BBQ formules

Klassieke BBQ

Een lekker klassiek BBQ-feest met spare ribs, verschillende soorten worstjes en satés, hamburgers en kipfilets.

 

€28 per persoon, vanaf 30 personen.

Specialiteiten BBQ

Luxe BBQ met: scampibrochette, grill tricolore, berloumi, kalkoensaté, steak van de chef, zalmfilet, barbecuespek, mergueze, entrecoteburger, lamsfilet en gemarineerde kipfilet.

 

€31 per persoon, vanaf 30 personen.

Voor de  kindjes

We denken natuurlijk ook aan de kindjes. Voor hen voorzien we chipolata’s, mini-burgers en mini-kipfilets. Dat wordt smullen!

 

€12.50 per persoon, vanaf 30 personen.

Formule: Het Woeste Spit

Wil je liever een verrassend BBQ-feest met veel spektakel? Kies dan voor onze formule ‘het woeste spit’ en maak indruk met een speenvarken of melklam aan het spit.

 

We garen het varken of lam eerst voor op lage temperatuur in ons atelier en werken het af op jouw feest aan een spit boven de gloeiende kolen van onze barbecue. Vervolgens benen we het vakkundig uit en versnijden het tot heerlijk malse stukjes vlees.

 

Uiteraard voorzien we ook een heerlijk buffet met salades, pasta’s, sausjes en brood, en kunnen we borden en bestek voorzien voor €2 per persoon. ‘Het woeste spit’ is ook ideaal te combineren met de ‘vurige barbecue’.

 

€35 per persoon voor speenvarken, €40 per persoon voor melklam, vanaf 40 personen.

Formule: De  Culinaire Pan

Kies je voor de fomule ‘de culinaire pan’? Dan wordt onze steelplan met een diameter van maar liefst 1,5 meter een echte blikvanger op je buitenfeest.

 

Terwijl je gasten meekijken bereiden we lekker verse stukjes vlees uit eigen atelier. Een smakelijk buffet met warme en koude groenten, aardappelen, salades, pasta’s, sausjes en brood maakt je feest compleet.

 

Wil je je helemaal geen zorgen maken? Dan brengen we ook borden en bestek mee aan €2 per persoon.

Ontdek onze 3 formules

Menu Classic

We bakken blokjes van 7 verschillende soorten vlees: lams, kalf, runds, varkens, kalkoen, spek en worst.

 

€24 per persoon, vanaf 40 personen.

Menu Gastronomique

Geniet van deze heerlijke vleesspecialiteiten: steak van de chef, Wellingtonfilet, eendenborst, melkzwijnfilet, lamsvlees, pincho en mini-worstje.

 

€27 per persoon, vanaf 40 personen.

Menu  Exclusive

Soms mag het nog nét dat ietsje meer zijn. Ons menu exclusive bestaat uit zalmfilet, gemarineerde scampi’s, steak van de chef, boerenworst, lamsstuk en kalkoenfilet.

 

€28 per persoon, vanaf 40 personen.

Aperitief- en receptiehapjes

Wil je ook aperitiefhapjes bij je BBQ-feest of wil je een receptie organiseren? Ook dan kan je rekenen op Slagerij De Laet. We bieden je een ruim assortiment receptie- en aperitiefhapjes, vers bereid in ons atelier.

 

Klaar om te bestellen? Download dan nu de prijslijst en maak je keuze. Wil je bestellen of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!

a

Een buitenfeest boeken? 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOLG ONS OP FACEBOOK