DE ONLINE SLAGER
VAN DE ANTWERPSE HAVEN

Feestdagen specials

Pizzaparty

Ambachtelijke
bereidingen

Van karkas tot eindproduct

Alles uit
eigen atelier

Pure smaken, zonder bewaarmiddelen

Het ruimste
assortiment

Vaste klassiekers, aangevuld met wekelijkse 'specials'

Puur vakmanschap uit eigen atelier

Slagerij De Laet biedt u uitsluitend ambachtelijk vakmanschap voor. Wij versnijden eigenhandig de karkassen en verwerken deze vakkundig tot verschillende eindproducten. Dagvers, eerlijk én zonder bewaarmiddelen. En dat proeft u! 

Ambachtelijke bereidingen

De slagerskennis en -traditie staan bij ons centraal. Allereerst selecteren we de dieren bij de boer. Zo willen we zeker zijn dat het dier de kans kreeg zich op natuurlijke manier te ontwikkelen. Wat uiteindelijk ten goed komt aan de kwaliteit van het vlees. In ons atelier versnijden we eigenhandig de karkassen en gaan we aan de slag voor de verschillende eindproducten.

Elk stukje vlees heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen specifieke bestemming. Daarbij werken we volgens de regels van de slagerskunst, waardoor de ware smaak van elk stukje vlees maximaal tot zijn recht komt. Bewaarmiddelen, smaakversterkers of industriële vleestrucs komen er bij ons niet aan te pas.

Alles uit eigen atelier

Onze atelierruimte vormt het hart van de slagerij. Hier gebeurt de magie. Het overgrote merendeel van de producten die we fier in onze toonbanken leggen, zijn eigen bereidingen. Slagerij De Laet draagt de genen in zich van meerdere generaties van twee slagersfamilies. Boeken met familierecepten werden over de generaties heen doorgegeven van vader op zoon, zowel voor de klassiekers als unieke bereidingen.

Het ruimste assortiment

In onze toonbanken komt u zintuigen te kort. Wij bieden het ruimste dagverse assortiment aan vlees, charcuterie, smeersalades, barbecue en complete feesttafels. U vindt bij ons op elk moment de vaste klassiekers. Deze vullen we aan met verrassende wekelijkse ‘specials’. Als u in onze slagerij uw ‘goesting’ niet vindt, dan vindt u die nergens.