DE ONLINE SLAGER
VAN DE ANTWERPSE HAVEN

Feestdagen specials

Pizzaparty

Ambachtelijke
bereidingen

Van karkas tot eindproduct

Alles uit
eigen atelier

Pure smaken, zonder bewaarmiddelen

Het ruimste
assortiment

Vaste klassiekers, aangevuld met wekelijkse 'specials'

FEESTDAGEN 2018 – 2019

Wij presenteren voor u een aanbod van onze beste specialiteiten en
klassiekers tijdens de feestperiode. Belangrijk om weten is dat alle bereide gerechten en
verse specialiteiten eigenhandig door ons worden bereid. Dagvers, eerlijk én zonder bewaarmiddelen. En dat proeft u! Als erkend Ambachtsman staan wij garant dat al onze bereidingen op traditionele wijze zijn klaargemaakt. In onze folder vindt u een keuze van vers vlees tot afgewerkte warme menu’s:

Bereide gerechten, samengestelde menu’s, Gevulde kalkoenen en rollades, Gezellig tafelen: gourmet, fondue, steengrill, teppanyaki, wildgourmet, pizzaparty, Vers vlees van eerste kwaliteit versneden in eigen werkhuis, Kaasschotels , vleesschotels en dessert

Tijdens de feestperiode vindt u in de winkel dagelijks een zeer ruim aanbod aan charcuterie, salades, kazen, verse bereidingen en warme gerechten. Dit ruim assortiment tezamen met een traditionele bereidingswijze van
ambachtelijke producten en het versnijden van vers vlees uit karkas, vormen de basis van onze moderne slagerij.


download hier onze feestfolder slagerij De Laet – feestfolder 2018-2019

download hier de folder gezellig tafelen gourmet fondue 2018-2019

download hier de folder pizza party flyer pizzaparty 2018-2019


 

 Hier heb U enkele nuttige lijstjes om uw gerechten klaar te maken:
opwarmen gerechten, opwarmen kalkoen, Kerntemperatuur

 


 

***
BESTELLEN KAN ENKEL IN DE WINKEL
NIET TELEFONISCHE, NIET VIA EMAIL, NIET VIA WEBSHOP

 

 

Maandag 24/12 en maandag 31/12 zijn wij geopend tot 15u

woensdag en donderdag 2 en 3 januari zijn wij gesloten. Vrijdag 4 januari terug open vanaf 9u